Detailed Notes on iş ayakkabısı ankara

Wiki Article

Dayanıklılık: Delinme dirençli tabanlar, aynı zamanda aşınma ve yırtılmaya karşı ekstra dayanıklılık sağlar.

Converse, zamanının en kolay tanınan ayakkabı markalarından biri olmuştur. Yıldız işareti ile tüm dünyada bir anda en çAlright tercih edilen ayakkabı markalarından biri olmuştur.

Arama sonuçlarınız ile ilgili bilgi almak için yardım sayfamızı ziyaret edin veya bize ulaşın

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

SP (Protection In addition): Bu işaretleme, ayakkabının sadece darbe ve sıkıştırmaya karşı koruma sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda delinme direncine de sahip olduğunu gösterir.

I århundraden har olivolja används både i matlagning och inom alternativ medicin. I Dalmatien odlas givetvis oliver och det milda klimatet och de bördiga jordarna bidrar until en alldeles speciell typ av olja som av många rankas som den smakrikaste och finaste olivolja som finns.

Dünyanın en fazla tercih edilen teknik bot ve tekstil markası olma yolculuğumuzda bizim için  ZOR YOK!

Ergonomik Tasarım: Uzun saatler boyunca rahat bir kullanım sağlamak için ayakkabının ergonomik olarak tasarlanmış olması, ayağın doğal şekline uygun olması gerekir.

S1P: Bu sertifika S1 sertifikasına ek olarak, ayakkabının delinmeye dayanıklı olduğunu göstermektedir.

Beden 36Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon iş ayakkabısı uvex tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 47Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 48Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor  

Giyim ve ayakkabı conclusionüstrisi ile ilişkilidir ve ürünlerin dağıtımı ve pazarlanması ile de doğrudan ilgilenir. Şirket hem erkek hem de kadın müşterilere hitap ediyor.

This Web site is utilizing a security service to safeguard itself from on line assaults. The action you just performed induced the security Alternative. There are various steps that may set off this block like submitting a specific word or phrase, a SQL command or malformed details.

İş güvenlik ayakkabı mekap iş ayakkabısı alternatifleri ayaklarınızı koruyacak niteliklere sahiptir. İç astarından burun ve taban kaplamasına kadar özel malzemelerle kaplanır. Anatomik yapıya ayakkabi sİtelerİ sahip olduğu için ayaklarınızın rahat etmesini sağlayabilirsiniz. İş sağlığı güvenliği ayakkabısı burun ve taban koruyucuları ile ayaklarınızı sıkışmaktan, sivri malzemelerden, darbelerden ve elektrikten korur.

Ağır ve tehlikeli işlerin yapıldığı mesleklerde iş kazaları kaçınılmaz olur. Ancak doğru ekipmanlarla kazalardan yaralanmadan kurtulmak mümkün. İşe uygun ve dayanıklı iş ayakkabıları da ayağa ağır yük düşmesi ya da çarpma gibi olası tehlikelerden sizi koruyacak en önemli iş kıyafetleri arasında yer alır.

Report this wiki page